Voorwaarden

Algemene voorwaarden KortingVoordeel.nl

Wij streven een eenvoudige, betrouwbare en veilige website na. Ook proberen we dat in onze algemene voorwaarden te zijn.
Heb je vragen over onze algemene voorwaarden dan kun je contact opnemen met ons via het contactformulier op onze site.

Wie zijn wij?
Kortingvoordeel.nl is eigendom van en wordt beheerd door GT Webdiensten en is bij de Kamer van Koophandel te Leeuwarden ingeschreven onder nummer 69475288.

We zijn ook te vinden op:
Facebook: Facebook.com/KortingVoordeel.nl
Twitter: @Extra_Korting

Akkoord
Indien je bezoeker bent van de website KortingVoordeel.nl ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.
Wij kunnen desgewenst op ieder moment deze algemene voorwaarden aanpassen.

Reacties op onze blog
Iedere bezoeker van onze site mag reacties geven op onze blogberichten.
We vragen enkel dat je het beleefd en relevant houdt. Je bent niet verplicht je echte naam te gebruiken. Gebruik echter geen onfatsoenlijke nepnaam.
Wij verzoeken je aan de Nettiquette te houden.

Klachten
Vervelend als er iets is waar je niet tevreden over bent. Neem contact met ons op via ons contactformulier en we denken graag met je mee hoe we je klacht(en) kunnen oplossen.

Aansprakelijkheid
KortingVoordeel.nl is niet aansprakelijk voor de kwaliteit van de geleverde dienst(en) of product(en) van de webshops die wij tonen op onze website. KortingVoordeel.nl is ook niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie (kortingscodes, aanbiedingen, geldigheid, voorwaarden etc.) van de webshops die wij vermelden op onze site.

Auteursrechten
Alle informatie, aanbiedingen en kortingscodes op KortingVoordeel.nl mogen niet zonder schriftelijke toestemming worden gedupliceerd en of worden gekopieerd. Alle logo’s en beeldmerken van winkels zijn eigendom van betreffende merken en winkels.

Disclaimer
We hebben alle informatie op onze website zo volledig en correct mogelijk weergegeven. Toch is alle informatie vrijblijvend en kunnen er geen rechten aan worden ontleend.